Széchenyi különdíjas 2021-ben az Óvártej

AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA 2021 különdíját az Óvártej Zrt. nyerte el. A díjátadási ceremónián Amrein Ágnes HR vezető és Novák-Csoknyai Anett Főkönyvelő képviselte a vállalatot.

Hetedik alkalommal került sor „AZ ÉV SZÉCHENYI VÁLLALKOZÁSA” díj átadására a Magyar Nemzeti Múzeumban 2021. szeptember 21-én, Széchenyi István születésének 230. évfordulóján. „Az Év Széchenyi Vállalkozása 2021 Díj” fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter úr.

Az esemény házigazdája Tisza Attila az Alapítvány titkára volt, aki köszöntötte az egybegyűlteket. Széchenyi Tímea az alapítvány elnöke elmondta: „Széchenyi István műveiben többször hangsúlyozza, hogy a magyar gazdaság fellendülését nem külső körülmények megváltoztatásával, hanem az azokban rejlő lehetőségek kiaknázásával, valós szükségleteknek a fogyasztók igényei szerint történő kielégítésével lehet elérni. A 21. században sincs ez másképp.

A díj odaítélésénél a vállalkozások teljesítményének három területét vizsgálták, amelyek: termelékenység, társadalmi felelősségvállalás és az újítási készség.