Kitüntetett
beszállítóink

Kitüntetett
Beszállítóink

Kacz Ivett

Pesti tempó Malomsokon - Extra-Tej cégcsoport

A jogász végzettségű Kacz Ivett 2012-ben vette át a malomsoki Extra-Tej cégcsoport vezetését.

A korábban 23-24 literes napi fejési átlag mostanra 35-38 literre emelkedett, sőt, idén elérte a 40 literes átlagot is. A jelenleg egyöntetűen holstein-fríz fajtából álló malomsoki állomány növendékkel együtt mintegy 2300 állatból áll, ebből 1050 a fejős tehén. A cégcsoport közel 2 ezer hektáron gazdálkodik, az itt termelt takarmány fedezi az állatok szükségletét, és még értékesíteni is tudnak belőle. 

Kacz Ivett regnálása alatt több fejlesztésre is sor került, a borjúnevelőben bevezették az új-zélandi fejlesztésű „Milk bar” elnevezésű cumis itatót, amivel a borjak nyelőreflexe természetes módon alakul ki, gyorsabb kérődzővé válást és egyszerűbb csoportos tartást tesz lehetővé, mint a közismert vödrös borjúitató.
Kacz Ivett további fejlesztéseket is tervez, a szarvasmarha-telepek korszerűsítésére kiírt pályázaton egy 500 férőhelyes robotizált istálló építésére vállalkozott. 

Energiatakarékosság

A pasztőröző bővítése, a kamionmérleg installálása, a csarnokbővítéssel kialakított expediáló helyiség, a mélyhűtő kapacitás bővítése, a mosoda korszerűsítés, kamiondokkolók kialakítása, a fordított ozmózisos sűrítő üzem befejezése, valamint a saját szennyvíztisztító projekt folytatása is szerepel az Óvártej Zrt. rövid- és középtávú fejlesztési programjában az energiahatékonyság jegyében.

hatékonyság

Az Óvártej Zrt-nél a csomagolás és a raktározás területén is bevezetésre került az 5S-modell néven ismert módszer, amely egy olyan szisztematikus, lépésről-lépésre meghatározott folyamat, amelynek célja tiszta és jól szervezett munkaterület megteremtése. Ez a veszteségek csökkentésének első lépése, amely a fegyelmezettségen alapul.
Az 5S azon a feltevésen alapul, hogy a tiszta és jól szervezett munkahely eredményesebb, kevésbé frusztráló és biztonságosabb a munkavállalók részére, de megnyerő a megrendelői oldal számára, és a vállalatvezetésnek is garantálja az átlátható hatékonyságot, ráadásul javítja a biztonságos és környezettudatos közös gondolkodást is. 

kövess minket

Legfrissebb bejegyzéseink Instagram oldalunkon.

“ 2015. májusában külsősként kezdtem, alig egy évvel később a csomagoló részleg műszakvezetőjeként folytattam, jelenleg pedig az Óvártej kiszállítási operátoraként dolgozom” – mutatkozik be Pirisa Nikolett.
Nikolett szeret túrázni, biciklizni és futni. Az utóbbinak köszönhető, hogy tagja volt a szigetközi félmaratont sikeresen teljesítő vállalati csapatnak. „Az Óvártejes sajtok közül kedvencem a kashkaval és az ínyenc sajt. Mindkettő megállja a helyét, legyen szó salátáról, bolognai lasagneról vagy rántott sajtról” – számol be még egy céges kötődéséről Nikolett.
#munkatársunk #büszkeség #óvártejportré
...

#fiordilattemozzarella #mozzarellaqueen #qualitymozzarella #tasteofitaly #pizzaqueen ...

A munka ünnepe idèn az édesanyák napja is egyúttal. Engedjétek meg, hogy hálánkat fejezzük ki minden egyes kollégánknak lelkiismeretes munkájáért! Családos kolléganőink gondoskodása nélkül megszűnne a világ forogni: köszönjük, csodás édesanyák, hogy vagytok❣️ 🌺🌻☀️
#munkaünnepe #éljenekazédesanyák #láthatóköszönet
...

Föld Világnapja 🌏🌱
Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot? Legyél te a változás! 🤸‍♀️🌻🧘🏼‍♀️
#földnapja #sajtbólvanaföld #pasta #mozzarella
...

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

#easter #italy #hungary #holiday
...

Fitt programunk nyertesei igazi példaképeink: Ildikó, Éva,Nikolett!
Gratulálunk! 🚴‍♀️🤸‍♀️🧘🏼‍♀️🏆🎖
#legyélfittebb2022 #dobogón #példaképeink #büszkékvagyunk
...

Az Òvártej csapatát nem állítja meg az erős szél sem! 🏃‍♀️😎👌🏻🏆
#szigetközfélmaraton #büszkeség #kitartás #közösség
...

Húsvéti kalács recept akár sonkához és mozzarellához! 😍🤪 🍞🧀🥓🥚🐤🐰

Hozzávalók: 60 dkg liszt 7 dkg vaj 3dkg friss élesztő 1 csipet só 1 csipet cukor 4 dl tej 2 db tojássárgája
A nyújtáshoz: liszt
A tepsi kikenéséhez: vaj
A tetejére: 1 ek tej 1 db tojássárgája

ELKÉSZÍTÉS 🍞

A húsvéti fonott kalács elkészítéséhez egy mély tálban elmorzsolunk 3 evőkanálnyi lisztet a vajjal.
Ezután beleszórjuk az élesztőt, a sót és a cukrot. A tejet kézmelegre langyosítjuk, hozzákeverjük a tojássárgájákat, majd a lisztes keverékre öntjük. A maradék lisztet hozzá szitáljuk, és a konyhagép dagasztó karjával lágy tésztává dolgozzuk.
Ha túl lágy lenne, egy kevés lisztet adhatunk még hozzá. A tésztából cipót formálunk, egy mély, lisztezett tálba vagy kelesztőtálba fektetjük, és 40 percig állni hagyjuk. Ezalatt a duplájára nő.
Egy gyúrólapot belisztezünk, és a megkelt kalácstésztát 3 egyenlő részre osztjuk, majd egyenként kb. 30 centi hosszú rúddá hengergetjük. Ezeket egymás mellé fektetjük, a végüket összenyomjuk, a szárakat - mint egy copfot - befonjuk.
A fonott kalácsot vajjal kikent tepsibe fektetjük, ruhával letakarjuk, és ismét 30 percig kelni hagyjuk. Ha megkelt újra, tejjel simára kevert tojássárgájával megkenjük, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük (légkeveréses sütőben 180 fokon).
Ezután kivesszük a sütőből, a tejes tojássárgájával újra átfényezzük, majd visszatoljuk és további 10 percig folytatjuk a sütést.
Eközben a kalácsnak szép aranybarna színt kell kapnia. Tűpróbával ellenőrizzük, hogy átsült-e. Végül rácsra fektetve hagyjuk kihűlni
#húsvétikalács #sonka #mozzarella #recept #színesenfinom #tavaszünnep #tavaszirecept
...

Kollegáink aktív perceit hamarosan összeadjuk, és kisorsoljuk a főnyereményt is! 🏆🎁
Még 3 nap… 🙋‍♀️

#légyfittebb2022 #behealthy #justdoit #mozogjtöbbet
...

Mosonmagyaróvár gazdasági lehetőségei es jövőképe - kerekasztal-beszélgetés
#óvártej #kerekasztal #szigetközexpo #carlovolpe
...

A víz világnapja alkalmával is vigyázzunk meglévő kincseinkre, vigyázzunk a földre! 💦🌎🌻
#vízvilágnapja #vigyázzavízre
...

Az alvás világnapját ünnepeljük ma

💡Tudtátok? Egy esti bevacsorázás után alvásunk nem lesz mély és pihentető, szervezetünk csak felületesen tudja kipihenni magát.🧘🏼‍♀️ Kérünk szépen mindenkit, hogy elalvás előtt 2-3 órával lakmározzon a finom sajtokból is! 🧀🧀🧀
#alvásvilágnapja #figyeljmikoreszel #soksajtot #mozzarellát
...

Az 1848/49. évi Forradalom és Szabadságharcra emlékezünk! 🇭🇺⚔️🎖
#pirosfehérzöld #forradalom #emlékezz
...

Legyél fittebb akciónk segítségével kollegáink lelkesen gyűjtik az aktív perceiket. Mozgással töltött idejük most értékes nyereményeket hozhat a március 30-i sorsoláson! 🎁💐🛴🧘🏼‍♀️🏋️🤸‍♀️

#beeactive #doyoga #behealthy #legyélfittebb2022
...

Mivel lepitek meg ma este a szíveteknek kedves hölgyeket? Lenne ötletünk.. 😀 Futàs vàsàrolni! 🍕💐🥰🎁
#nőnap #tavasz #okozzörömetmais
...

Mivel lepitek meg ma a szíveteknek fontos hölgyeket? 🍕💐🥰🎁
Mi ezekkel a gyönyörű virágokkal kívánunk csodálatos napot!
#nőnap #okozzörömet
...

Itt a tavasz: elő a friss salátákkal, friss sajtokkal! 🥗🍓🥬 🥰
#frisssaláta #vitaminbomba #mozzarella #newlife
...

Nálunk, a múlt héten megtartott vállalati farsangi eseményünkön a fánkfalás volt a legnépszerűbb program. 🍩🍪🥂🍹🥳 #legjobbfarsang #legjobbkollegák #farsangiálarc ...

A farsang csúcspontja a karnevál, hagyományos magyar nevén „a farsang farka”. Ez nagy mulatságok közepette zajló esemény, valójában télbúcsúztató is. Számos városban ekkor rendezik meg a híres karnevált (riói karnevál, velencei karnevál), Magyarországon a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást.🥳👹🦹🏼‍♀️🎭 Ti hogyan ünneplitek a farsangot? Játékok, finom falatok, netalán egy kis bólé vagy sárkányvér?
#farsang #carnaval #télbúcsúztató
...

dolgozz velünk

Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!

Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!

tudjon meg többet
HR Osztály elérhetőségei

dolgozz velünk

Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!

Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!

tudjon meg többet
HR Osztály elérhetőségei

írjon nekünk

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Kashkaval

Ugyanahhoz a családhoz tartozik, mint a provolone, és a közel-keleti konyha nélkülözhetetlen eleme. Szeletelve, kockákra vágva, meleg kenyérre vagy friss nyári salátákba téve a kaskaval a legkifinomultabb ízlést is kielégíti.