Kitüntetett
beszállítóink

Kitüntetett
Beszállítóink

Kacz Ivett

Pesti tempó Malomsokon - Extra-Tej cégcsoport

A jogász végzettségű Kacz Ivett 2012-ben vette át a malomsoki Extra-Tej cégcsoport vezetését.

A korábban 23-24 literes napi fejési átlag mostanra 35-38 literre emelkedett, sőt, idén elérte a 40 literes átlagot is. A jelenleg egyöntetűen holstein-fríz fajtából álló malomsoki állomány növendékkel együtt mintegy 2300 állatból áll, ebből 1050 a fejős tehén. A cégcsoport közel 2 ezer hektáron gazdálkodik, az itt termelt takarmány fedezi az állatok szükségletét, és még értékesíteni is tudnak belőle. 

Kacz Ivett regnálása alatt több fejlesztésre is sor került, a borjúnevelőben bevezették az új-zélandi fejlesztésű „Milk bar” elnevezésű cumis itatót, amivel a borjak nyelőreflexe természetes módon alakul ki, gyorsabb kérődzővé válást és egyszerűbb csoportos tartást tesz lehetővé, mint a közismert vödrös borjúitató.
Kacz Ivett további fejlesztéseket is tervez, a szarvasmarha-telepek korszerűsítésére kiírt pályázaton egy 500 férőhelyes robotizált istálló építésére vállalkozott. 

Energiatakarékosság

A pasztőröző bővítése, a kamionmérleg installálása, a csarnokbővítéssel kialakított expediáló helyiség, a mélyhűtő kapacitás bővítése, a mosoda korszerűsítés, kamiondokkolók kialakítása, a fordított ozmózisos sűrítő üzem befejezése, valamint a saját szennyvíztisztító projekt folytatása is szerepel az Óvártej Zrt. rövid- és középtávú fejlesztési programjában az energiahatékonyság jegyében.

hatékonyság

Az Óvártej Zrt-nél a csomagolás és a raktározás területén is bevezetésre került az 5S-modell néven ismert módszer, amely egy olyan szisztematikus, lépésről-lépésre meghatározott folyamat, amelynek célja tiszta és jól szervezett munkaterület megteremtése. Ez a veszteségek csökkentésének első lépése, amely a fegyelmezettségen alapul.
Az 5S azon a feltevésen alapul, hogy a tiszta és jól szervezett munkahely eredményesebb, kevésbé frusztráló és biztonságosabb a munkavállalók részére, de megnyerő a megrendelői oldal számára, és a vállalatvezetésnek is garantálja az átlátható hatékonyságot, ráadásul javítja a biztonságos és környezettudatos közös gondolkodást is. 

kövess minket

Legfrissebb bejegyzéseink Instagram oldalunkon.

Szívesen tartoznál egy családias kisközösséghez? Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi hagyományokkal rendelkező sajtgyártó cégéhez! 🇭🇺

Látogass el az Óvártej weboldalára és nézz szét az aktuális pozíciók között!

#ovartej #dolgozzvelünk #dolgozzvelunk #állás #álláslehetőség #munkalehetőség #fejlodes #fejlődés #kozosseg #közösség
...

Szeptember 7-én kerül megrendezésre a már hagyományosnak tekinthető Családi Nap az Óvártejnél. ❤️

Számos kikapcsolódási lehetőség várja a kicsiket és nagyokat, többek között tűzoltóautó és Vespa motoros bemutató, főzőverseny, darts foci, lufihajtogató bohóc, légvár és más gyermekprogramok. ☀️

#ovartej #kozosseg #közösség #csaladinap #családinap
...

A kezdeti cél azonban sosem változott: elsőrangú alapanyagokból a legjobb sajtok előállítása a több mint száz éves mosonmagyaróvári sajtkészítési hagyomány alapján. ...

Ez a kezdeményezés* nemcsak arra ösztönöz mindannyiunkat, hogy egészségesebben éljünk, de lehetőséget is biztosít arra, hogy aktívan tegyünk ezért akár egymást támogatva. 🤝

Vegyél részt minél több Óvártejes rendezvényen, játékban, aktivitásban és gyűjts minél több pontot, váltsd be ajándékokra és indulj a fődíjért! 🤩

*A programban az Óvártej Zrt-nél dolgozó kollégák vehetnek részt.
...

Egyetértesz? ❤

#ovartej #kozosseg #közösség #fejlődés #idezetek #idézet #dailyquotes #napiidézet
...

Nézz be a kulisszák mögé! 😉 ...

Marha erőleves hátszínes–gombás–stracchinos raviolival, zöldségspagettivel 🥣

Elkészítés:

A csontból, a szelet hátszínből és a gyökérzöldségekből (egy nagyobb sárgarépa és egy fehérrépa kivételével) erőlevest főzök. Fontos, hogy minden hozzávalót hideg vízbe tegyek, és nagyon lassan, gyöngyözve főzzem, különben zavaros lesz...

A darából, a lisztből és a tojások sárgájából tésztát gyúrok, majd amíg nekilátok a tölteléknek, félreteszem pihenni.

A levesbe főtt húst szálaira szedem, apróra vágom, majd a gombákat lepirítom. Ráreszelek egy kevés fokhagymát, hozzáadom az aprított metélőhagymát, sózom, borsozom, és a tűzről félrehúzva hozzáadom a stracchinot, és alaposan összekeverem.

Az előre elkészített és pihentetett tésztát kinyújtom, és a húsos-gombás töltelékből kis halmokat helyezek a tészta egyik felére, egymástól megfelelő távolságra. Fontos, hogy a tészta másik felét úgy hajtsuk rá, hogy a töltelék és a tészta közé ne szoruljon levegő, különben az a főzés közben kiszakad.

Az ezután körbevágott tésztácskákat a leszűrt alaplében pár perc alatt készre főzöm. A félretett gyökérzöldségekből zöldséghámozóval szeleteket vágok, majd azokat egymásra helyezve vékonyan felcsíkozom, és kb. egy percig a forró levesbe a tésztácskák mellé dobom.

A töltött tésztát és a zöldségspagettit a tányér közepére helyezem, majd felöntöm a forró alaplével.

#ovartej #recept #LoStracchino #sajt #erőleves #marhaerőleves #alaplé
...

Minden sajt esetében eltérő érlelési idő telik el, valamint minden egyes feldolgozási fázis közben pontos laboratóriumi vizsgálatokat végzünk. Termékeink minősége sokféle követelménynek, így a vevői elvárásoknak, az érvényben lévő törvényeknek, rendeleteknek, és természetesen az élelmiszerbiztonsági szabályoknak is megfelelnek.

🥛A táplálkozási szakemberek szerint az egészségmegőrzés szempontjából ideális mennyiség naponta fél liter tej vagy/és annak megfelelő mennyiségű tejtermék fogyasztása. A tej és a különféle tejtermékek ugyanis az emberi szervezet első számú kalciumforrásaként a létfontosságú táplálékok közé tartoznak. Mivel az emberi szervezet nem termel kalciumot, a szükséges napi 1000-1200 milligramm bevitelt a táplálékainkkal kell felvennünk, s mivel az emberi szervezet legkönnyebben a tehéntejből jut hozzá az erős csontok kialakulásához és a megfelelő csontsűrűség megtartásához szükséges kalciumhoz, erre a tej a legideálisabb.

A tejben és a tejtermékekben optimális, jól emészthető formában van jelen a fehérje, a tejzsír, a tejcukor és a kalcium hasznosulásához szükséges D-vitamin. Minden olyan termék, ami valódi tejből készül jelentős A-, B1-, B2- és B12-vitaminforrás, emellett a foszfor, a magnézium és a cink is megtalálható benne.
...

Jelentkezz hozzánk mechatronikus karbantartónak! 🔧

Mik lesznek a feladataid?

⚙️ Elektromos- és mechanikai hibák keresése, javítása
⚙️ Frekvenciaváltók cseréje, paraméterezése
⚙️ KUKA robotok paraméterezése, hibaelhárítások
⚙️ Érzékelők, mérlegcellák, elektromos alkatrészek cseréje, beállítása
⚙️ Pneumatikai alkatrészek cseréje, felújítása
⚙️ SCADA rendszeren belüli paraméterezések (gépek, hőmérők, érzékelők kalibrálása)
⚙️ Termelés támogatása
⚙️ Megelőző karbantartásokban való aktív részvétel

Magadra ismertél? Csatlakozz családias kisközösségünkhöz 👉 https://ovartej.hu/mechatronikus-karbantarto/

#ovartej #kozosseg #közösség #fejlodes #fejlődés #munka #állás #allas #allaslehetoseg #mechatronikus #karbantartó
...

A mosonmagyaróvári Óvártej Zrt. az olasz Valcolatte cégcsoport tagjaként hosszú ideje a legmagasabb minőségű sajtokkal kényezteti a fogyasztókat szerte a világon. ❤️

Az elmúlt években jelentős fejlesztések történtek cégünknél: új üzemegységet avattunk, modern, automatizált gyártósorainkkal megdupláztuk termelésünket és stabil pénzügyi helyzettel rendelkező, modern és energiahatékony vállalattá fejlődtünk.

Ma már több mint ötven tehenészetből szállítjuk az üzembe a tejet, a kész sajtok 94 százalékát exportáljuk. Folyamatosan arra törekszünk, hogy megfeleljünk a vevőink és az általunk is elvárt magas minőségi követelményeknek. Termékeink Európa minden részén ismertek és kedveltek, miközben nyitunk az új piacok felé.

Nem csak a szavak szintjén fontos nálunk a dolgozóbarát munkahelyi kultúra, és a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Munkatársaink folyamatos visszajelzései alapján igyekszünk gondoskodó vállalati kultúrát teremteni, ahol a biztonság, egyediség, fontosság érzésének a megtapasztalása alapvető élménnyé válhat.
...

Ma van a fiatalok világnapja! 🙌
Ezúton szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük, hogy idén is ilyen sokan jelentkeztetek hozzánk diákmunkára! ❤️

Az idei évben összesen 22 diák dolgozott nálunk a nyári szünetben. Köszönjük mindenkinek a munkáját! Várunk titeket jövőre is! 🫶

#ovartej #kozosseg #közösség #fejlődés #fejlodes #fiatalok #fiatalokvilagnapja #fiatalokvilágnapja
...

Bizony! 💪

#ovartej #kozosseg #közösség #fejlődés #idezetek #idézet #idezet
...

Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi hagyományokkal rendelkező sajtgyártó cégéhez! 🇭🇺

Miért érdemes nálunk dolgozni?
✔️ Stabil vállalati háttér
✔️ Hosszútávú munkalehetőség
✔️ Családias kisközösség
✔️ Vonzó juttatási csomag

További részletekért látogass el az Óvártej weboldalára. 👉https://ovartej.hu/dolgozz-velunk/

#ovartej #munka #munkalehetoseg #állás #álláslehetőség
...

Ha van kedved, írd le a receptet is kommentben! 😉

#ovartej #kozosseg #közösség #etel #étel #recept #sajt #sajtosrecept
...

Ma van a barátság világnapja! 🫶 Jelöld meg kommentben, aki eszedbe jutott! 🥰

#ovartej #kozosseg #közösség #baratsag #barátság #barátságvilágnapja #friendsday
...

💻 Kereskedelmi asszisztenst, számlázót keres az Óvártej! (1 év határozott időre)

Hogyan tudod betölteni ezt a munkakört?

✅ Ha rendelkezel középfokú iskolai végzettséggel
✅ Angol vagy olasz vagy francia nyelvismeret előnyt jelent
✅ Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő képességed van, jó problémamegoldó képesség jellemez
✅ Önálló vagy és rugalmas
✅ Megbízható, pontos, precíz a munkavégzésed
✅ Felhasználói szintű számítógépes ismereteid (Word, Excel) vannak, SAP előny

Magadra ismertél? Csatlakozz családias kisközösségünkhöz! 👉 https://ovartej.hu/kereskedelmi-asszisztens-1-ev/

#ovartej #munka #karrier #kereskedelmiasszisztens #állás #allas #allasajanlat #munkalehetoseg
...

Mosonmagyaróváron évtizedek óta az extra minőség garanciája a Darnózseliről szállított tej. 🥛

🧀 A Szigetköz kellős közepén található település határában 800 hektáron gazdálkodó Darnózseli Agrár Zrt. tehenészetének 500 holstein-fríz tehene átlagosan napi 10 ezer liter „alapanyaggal” járul hozzá az Óvártej Zrt. sajtgyártásához.

A részvénytársaság napi irányítását évekkel ezelőtt édesapjától vette át Tóth Adél. Tavaly felavatták a Darnózseli Agrár Zrt. új istállóját is, ahol a tehenek pihenőboxokban pihenhetnek, amelyek matraccal és szalmával fedettek. Az új istálló mellett modern eszközparkot is kialakítottak.

🍕 Tóth Adél saját bevallása szerint a Mosonmagyaróváron készített mozzarella miatt szokott rá az otthoni pizzasütésre is, mert mint mondja, ezzel a sajttal igazi olasz ízeket képes varázsolni szerettei számára.

#ovartej #tej #beszallitok
...

dolgozz velünk

Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!

Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!

tudjon meg többet
HR Osztály elérhetőségei

dolgozz velünk

Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!

Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!

tudjon meg többet
HR Osztály elérhetőségei

írjon nekünk

Kérjük, hogy fogyasztói panasz esetén ne ezt a felületet használja, a fogyasztói panaszát a  sales@ovartej.hu elérhetőségen jelezze.

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Stracchino

Ez a friss, összetéveszthetetlen aromájú lágy sajt igazi kulináris élvezet. A Stracchino krémesebb, mint a mozzarella, ízben gazdag sajtfajta, páratlan gasztronómiai élmény: akár külön ételként, vagy salátákkal, vagy tésztaízesítőként.

Provoletta

A Provoletta az úgynevezett gyúrt sajtok családjának büszkesége. A Provoletta tökéletes összetevő salátákhoz,szendvicsekhez és meleg előételekhez. Nagyon ajánlott egy testes vörösbor kíséretében egy kiváló olasz stílusú vacsorához.