Kitüntetett
beszállítóink

Kitüntetett
Beszállítóink

Kacz Ivett

Pesti tempó Malomsokon - Extra-Tej cégcsoport

A jogász végzettségű Kacz Ivett 2012-ben vette át a malomsoki Extra-Tej cégcsoport vezetését.

A korábban 23-24 literes napi fejési átlag mostanra 35-38 literre emelkedett, sőt, idén elérte a 40 literes átlagot is. A jelenleg egyöntetűen holstein-fríz fajtából álló malomsoki állomány növendékkel együtt mintegy 2300 állatból áll, ebből 1050 a fejős tehén. A cégcsoport közel 2 ezer hektáron gazdálkodik, az itt termelt takarmány fedezi az állatok szükségletét, és még értékesíteni is tudnak belőle. 

Kacz Ivett regnálása alatt több fejlesztésre is sor került, a borjúnevelőben bevezették az új-zélandi fejlesztésű „Milk bar” elnevezésű cumis itatót, amivel a borjak nyelőreflexe természetes módon alakul ki, gyorsabb kérődzővé válást és egyszerűbb csoportos tartást tesz lehetővé, mint a közismert vödrös borjúitató.
Kacz Ivett további fejlesztéseket is tervez, a szarvasmarha-telepek korszerűsítésére kiírt pályázaton egy 500 férőhelyes robotizált istálló építésére vállalkozott. 

Energiatakarékosság

A pasztőröző bővítése, a kamionmérleg installálása, a csarnokbővítéssel kialakított expediáló helyiség, a mélyhűtő kapacitás bővítése, a mosoda korszerűsítés, kamiondokkolók kialakítása, a fordított ozmózisos sűrítő üzem befejezése, valamint a saját szennyvíztisztító projekt folytatása is szerepel az Óvártej Zrt. rövid- és középtávú fejlesztési programjában az energiahatékonyság jegyében.

hatékonyság

Az Óvártej Zrt-nél a csomagolás és a raktározás területén is bevezetésre került az 5S-modell néven ismert módszer, amely egy olyan szisztematikus, lépésről-lépésre meghatározott folyamat, amelynek célja tiszta és jól szervezett munkaterület megteremtése. Ez a veszteségek csökkentésének első lépése, amely a fegyelmezettségen alapul.
Az 5S azon a feltevésen alapul, hogy a tiszta és jól szervezett munkahely eredményesebb, kevésbé frusztráló és biztonságosabb a munkavállalók részére, de megnyerő a megrendelői oldal számára, és a vállalatvezetésnek is garantálja az átlátható hatékonyságot, ráadásul javítja a biztonságos és környezettudatos közös gondolkodást is. 

kövess minket

Legfrissebb bejegyzéseink Instagram oldalunkon.

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár
...

Kiállításmegnyitó és díjátadó!
HOLNAP 2022. Július 26. Kedden @fleschkozpont -ban‼️ Mindenkit szeretettel várunk! #ovartej #mosonmagyarovar #mosonmagyaróvar #rajzpályázat #ünnepeljvelünk
...

A mozzarella-készítő 🎊

Két és fél éve dolgozik az Óvártej Zrt. kötelékében Pörzsölt László sajtkészítő. „Korábban szakács voltam Veszprémben, de ez a munkakör sokkal kiszámíthatóbb, mint amilyen a vendéglátás volt” – számol be tapasztalatairól a fiatalember.

A Mosonmagyaróváron lakó László szerint a sajtkészítés ugyanolyan precizitást, türelmet és kitartást igényel, mint a főzés, azzal a különbséggel, hogy a munkafázisokat ugyanazzal az alapanyaggal kell végrehajtani. „Nincs különösebb hobbim, arról meg a munkatársaimat kell megkérdezni, hogy milyen vagyok, azt hiszem sokan ismernek a vállalatnál” – mondja magáról sokat sejtető szűkszavúsággal.
A mozzarella-sor sajtkészítője ugyan az erősebb ízű sajtokat kedveli, de saját bevallása szerint, ha otthon süt pizzát, csakis az óvári mozzarellát választja. 🍕🧀👨‍🍳

#mozzarellakészítő #mester #hivatás #kollégánk
...

Grilleztél már mozzarellás salátádhoz gyümölcsöt? Itt az ideje. A gyümölcsöket is nagyon jó grillezni. A sárga-, vagy őszibarack és a görögdinnye is finom, ha egy kis hőt kap, hiszen kicsit karamellizálódik a gyümölcsben lévő cukor. A grillezett gyümölccsel pedig feldobhatunk egy sajttortát,stracchino krémet, vagy készíthetünk vele egy salátát. 🥗🍉🍑🧀
Inspired by @varosikonyha
#nyárigrill #salátaszezon #mozzarella
...

Dolgozz velünk!
#óvártej #ovartej #dolgozzvelünk
...

Boldog Apák napját! ❤️
#fathersdaygift #familytime #picnicparty
...

RAJZPÁLYÁZAT🎨🎊

Rajzold le vagy fesd meg: ‘ MI JUT ESZEDBE A TEJRŐL ‘

Kérd szüleid, tanáraid segítségét, és küldd be e-mailben a marketingovartej@gmail.com címre vagy az alábbi Google form használatával:
https://bit.ly/3wUW6y1
(Link a bioban!)

NYERJ 🤩 @cyberjump_trambulinpark Győr 🤸‍♀️ 🥳születésnapi csomagot 10 főre vagy @futura_moson 👩🏼‍🔬 Tudományos Játszóház belépő csomagot vagy akár vidd el a közönségdíjat: családi belépőt a 🏊‍♀️ @lipotfurdo - be !

📅Beküldési határidő: 2022. Június 30. 📅
...

#óvártej #mozzarellalover ...

Irány a vakáció! ☀️🥪🧀🥖🍅☕️
#italianbreakfast #holiday #relax #goodfood #enjoyyourmeal #freshcheese #stracchinocheese
...

dolgozz velünk

Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!

Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!

tudjon meg többet
HR Osztály elérhetőségei

dolgozz velünk

Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!

Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!

tudjon meg többet
HR Osztály elérhetőségei

írjon nekünk

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Stracchino

Ez a friss, összetéveszthetetlen aromájú lágy sajt igazi kulináris élvezet. A Stracchino krémesebb, mint a mozzarella, ízben gazdag sajtfajta, páratlan gasztronómiai élmény: akár külön ételként, vagy salátákkal, vagy tésztaízesítőként.