Az Önök asztalára csakis a legjobb kerülhet,
amit sajtmestereink kizárólag minőségi friss tejből készítenek.
Az Önök asztalára csakis a legjobb kerülhet, amit sajtmestereink kizárólag minőségi friss tejből készítenek.
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Rajzpályázat a tej világnapjára kiállítás megnyitó
#óvártej #kiállításmegnyitó #innováció #fejlődés #közösség #dolgozzvelünk #fleschközpont #mosonmagyaróvár ...
Kiállításmegnyitó és díjátadó!
HOLNAP 2022. Július 26. Kedden @fleschkozpont -ban‼️ Mindenkit szeretettel várunk! #ovartej #mosonmagyarovar #mosonmagyaróvar #rajzpályázat #ünnepeljvelünk ...
🌞Megszületett az eredmény a Mosonmagyaróvár Önkormányzatával közösen meghirdetett
"Mi jut eszedbe a tejről?" témájú rajzpályázat közönségszavazásán
A legtöbb érvényes szavazatot kapott pályázók:
🐮🥛1. korcsoport ( 3-8 éves) SZAKÁLY DORKA
🐮🥛2.korcsoport ( 9-14 éves) BÁRTH BERTA
Köszönjük a nevezéseket, szavazatokat, megosztásokat mindenkinek‼️
‼️GRATULÁLUNK A GYŐZTESEKNEK‼️
💌 A sorsoláson és közönségszavazáson győzelmet aratott kis művészekkel e-mailben vesszük fel a kapcsolatot a kiállítással, és a díjátadással kapcsolatban‼️
Továbbra is érdemes követni oldalunkat, hiszen hamarosan hírt adunk a pályaművekből rendezett kiállításról, és az ünnepélyes díjátadóról❣️ ...
A mozzarella-készítő 🎊
Két és fél éve dolgozik az Óvártej Zrt. kötelékében Pörzsölt László sajtkészítő. „Korábban szakács voltam Veszprémben, de ez a munkakör sokkal kiszámíthatóbb, mint amilyen a vendéglátás volt” – számol be tapasztalatairól a fiatalember.
A Mosonmagyaróváron lakó László szerint a sajtkészítés ugyanolyan precizitást, türelmet és kitartást igényel, mint a főzés, azzal a különbséggel, hogy a munkafázisokat ugyanazzal az alapanyaggal kell végrehajtani. „Nincs különösebb hobbim, arról meg a munkatársaimat kell megkérdezni, hogy milyen vagyok, azt hiszem sokan ismernek a vállalatnál” – mondja magáról sokat sejtető szűkszavúsággal.
A mozzarella-sor sajtkészítője ugyan az erősebb ízű sajtokat kedveli, de saját bevallása szerint, ha otthon süt pizzát, csakis az óvári mozzarellát választja. 🍕🧀👨🍳
#mozzarellakészítő #mester #hivatás #kollégánk ...
Grilleztél már mozzarellás salátádhoz gyümölcsöt? Itt az ideje. A gyümölcsöket is nagyon jó grillezni. A sárga-, vagy őszibarack és a görögdinnye is finom, ha egy kis hőt kap, hiszen kicsit karamellizálódik a gyümölcsben lévő cukor. A grillezett gyümölccsel pedig feldobhatunk egy sajttortát,stracchino krémet, vagy készíthetünk vele egy salátát. 🥗🍉🍑🧀
Inspired by @varosikonyha
#nyárigrill #salátaszezon #mozzarella ...
RAJZPÁLYÁZAT🎨🎊
Rajzold le vagy fesd meg: ‘ MI JUT ESZEDBE A TEJRŐL ‘
Kérd szüleid, tanáraid segítségét, és küldd be e-mailben a marketingovartej@gmail.com címre vagy az alábbi Google form használatával:
https://bit.ly/3wUW6y1
(Link a bioban!)
NYERJ 🤩 @cyberjump_trambulinpark Győr 🤸♀️ 🥳születésnapi csomagot 10 főre vagy @futura_moson 👩🏼🔬 Tudományos Játszóház belépő csomagot vagy akár vidd el a közönségdíjat: családi belépőt a 🏊♀️ @lipotfurdo - be !
📅Beküldési határidő: 2022. Június 30. 📅 ...
Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!
Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!
Telefon:
(+ 36 96) 801 365
E-mail:
hr2@ovartej.hu
Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!
Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!
Telefon:
(+ 36 96) 801 365
E-mail:
hr2@ovartej.hu
A pizza az olasz gasztronómia egyik legkedveltebb étele. A hófehér pizzamozzarella pedig a tökéletes pizza elengedhetetlen összetevője. Az Óvártej Mozzarella különleges textúrája miatt hőhatásra sem dobja ki magából a zsírt és kellő mértékben megtartja a vizet. Az Óvártej Mozzarella a hagyomány és az innováció találkozása. Különféle formátumokban kapható.
A pizza a hagyományos olasz konyha egyik legkedveltebb étele volt, ezért a hófehér pizza mozzarella a tökéletes pizza elengedhetetlen összetevője. Az Óvártej Mozzarella különleges állománnyal rendelkezik, amely nem dobja ki magából a zsírt és kellő mértékben tartja meg a vizet. Az Óvártej Mozzarella a hagyomány és az innováció találkozása. Különféle formátumokban kapható.
A pizza mindig is az olasz hagyomány egyik legkedveltebb étele volt, ezért a hófehér pizza mozzarella a tökéletes pizza elengedhetetlen összetevője. Az Óvártej Mozzarella különleges állománnyal rendelkezik, amely nem dobja ki magából a zsírt és kellő mértékben tartja meg a vizet. Az Óvártej Mozzarella a hagyomány és az innováció találkozása. Különféle formátumokban kapható.
Nap Aranya a sajtbarátok favoritja. A nevét egyenletesen szalmasárga színű sajttésztájáról kapó óvári különlegesség több hónapos érlelés után nyeri el jellegzetes zamatát. Kissé pikáns ízű, harmonikus ízvilágú, érlelési lyukas félkemény sajt. A Nap Aranya enyhén savanykás, aromás, a szájban mérsékelten elomló sajt, amely könnyen szeletelhető, hidegtálakhoz és szendvicsekhez kifejezetten ajánlott.
Jellegzetesen zamatos, enyhén savanykás, aromás sajt. A sajttészta egyenletesen szalmasárga színű, a metszésfelületen közel egyenletes eloszlásban nagyszámú röglyukazás látható és kisszámú, apró erjedési lyuk.
Ínyenc Óvári sajt – Classé Érlelt sajtkülönlegesség. A folyamatos minőségre vonatkozó kutatások és az Óváriról szóló történelmi írások újraolvasásának eredményeként született meg az Óvártej Ínyenc Óvári sajtja, az egyetlen igazi Óvári, melyet névadó városában gyártanak. Jellegzetes kerek formája és fekete csomagolása évek óta a minőség és különlegesség jelei. A hozzáértők körében egyre népszerűbb. Három különböző érlelésű változatban van jelen: Classé, fiatal sajt. Legalább négy hétig érlelt Riserva. Legalább 5 hónapos érlelésű Gran Riserva, a gyártástól számított legalább 9 hónapos garantált érlelési ideje teszi különösen értékessé.
Termék kiszerelések: Ínyenc Óvári sajt, Ínyenc Óvári sajt felezett, Ínyenc Óvári sajt 5 hónapig érlelt, Ínyenc Óvári sajt 9 hónapig érlelt
Ez a friss, összetéveszthetetlen aromájú lágy sajt igazi kulináris élvezet. A Stracchino krémesebb, mint a mozzarella, ízben gazdag sajtfajta, páratlan gasztronómiai élmény: akár külön ételként, vagy salátákkal, vagy tésztaízesítőként.
A Provoletta az úgynevezett gyúrt sajtok családjának büszkesége. A Provoletta tökéletes összetevő salátákhoz,szendvicsekhez és meleg előételekhez. Nagyon ajánlott egy testes vörösbor kíséretében egy kiváló olasz stílusú vacsorához.
Az olasz konyha alapvető elemeként a Provolone minden éléskamra nélkülözhetetlen része, ahol salátákhoz és levesekhez egyaránt kiválóan használható. Ehető frissen, édesen vagy pikánsan, könnyű vagy fűszeres formában.
Ugyanahhoz a családhoz tartozik, mint a provolone, és a közel-keleti konyha nélkülözhetetlen eleme. Szeletelve, kockákra vágva, meleg kenyérre vagy friss nyári salátákba téve a kaskaval a legkifinomultabb ízlést is kielégíti.
A pizza mindig is az olasz hagyomány egyik legkedveltebb étele volt. Ezért a hófehér pizza mozzarella a tökéletes pizza elengedhetetlen összetevője. Az Óvártej Mozzarella különleges állománnyal rendelkezik, amely nem dobja ki magából a zsírt és kellő mértékben tartja meg a vizet. Az ősi hagyomány és az innováció találkozása. Különféle formátumokban kapható.
Ez a friss, összetéveszthetetlen aromájú lágy sajt igazi kulináris élvezet. A Stracchino krémesebb, mint a mozzarella, ízben gazdag sajtfajta, páratlan gasztronómiai élmény: akár külön ételként, vagy salátákkal, vagy tésztaízesítőként.