A Tej Világnapja rajzpályázat

A Tej Világnapja alkalmából Mosonmagyaróvár Önkormányzatával közösen hirdetettük meg rajzpályázatunkat 3-8 és 9-14 éves gyermekek részére, Mosonmagyaróvár Kistérség területén.

A rajz témája: “ Mi jut eszedbe a tejről?”

A rendezvény fővédnökének Fehérné dr. Bodó Mariann jegyző asszonyt kértük fel.
A felhívásra csaknem száz óvodás és általános iskolás gyermek küldött be pályaműveket, akik közül először sorsolással választottunk győzteseket (kategóriánként 3 gyermeket), majd facebook oldalunkon közönség szavazásra bocsátottuk a remek pályaműveket. A sorsolás és a kategóriák győztesei is értékes ajándékokkal lettek gazdagabbak.
A beérkezett alkotásokból rendezett kiállítás megnyitójára 2022. július 26-án került sor a Flesch Központban, melynek keretében az oklevelek és a nyeremények is átadásra kerültek.
A díjátadó ünnepségen a rendezvény fővédnöke Fehérné dr. Bodó Mariann jegyző és az Óvártej Zrt nevében Carlo Volpe igazgató úr köszöntötte a résztvevőket, és adta át a díjakat.

Rajzpályázat nyertesek

Díjazottak:
A közönségszavazás győztesei 1. korcsoportban (3-8 éves) Szakály Dorka, míg a 2. korcsoportban (9-14 éves) Bárth Berta volt.
Nyereményük Lipóti Termálfürdő utalvány.
A 3-8 éves korosztályban első helyezést ért el Sarkadi Korina (nyereménye Cyberjump utalvány) mögötte végzett Lajos Nelli és Szabó Flóra (könyvcsomag)
A 9-14 éves korosztályban első lett Csiszár Bence (nyereménye Futura Mosonmagyaróvár utalvány), második Horváth Réka, harmadik pedig Szeredi Mira (nyereményük könyvcsomag)
Nagy örömet okozott, hogy saját Óvártejes gyermekeink közül is sokan neveztek a pályázatra, őket ajándékutalvánnyal leptük meg.

[:]