Az Önök asztalára csakis a legjobb kerülhet!
Sajtmestereink kizárólag minőségi friss tejből készítik sajtjainkat.
Az Önök asztalára csakis a legjobb kerülhet! Sajtmestereink kizárólag minőségi friss tejből készítik sajtjainkat.
Az Óvártej Magyarország egyik legrégebbi hagyományokkal rendelkező sajtgyára. Tradícióink egészen 1903-ig nyúlnak vissza. Ekkor alapította meg Újhelyi Imre Magyaróváron a Magyar Királyi Tejgazdasági Állomást. Vállalatunk 2013-ban csatlakozott az olasz Valcolatte cégcsoporthoz.
A kezdeti cél azonban sosem változott: elsőrangú alapanyagokból a legjobb sajtok előállítása a több mint száz éves mosonmagyaróvári sajtkészítési hagyomány alapján.
A sajtkészítés alapanyagául szolgáló tej a Mosonmagyaróvár 100 kilométeres körzetében működő tejgazdaságokból érkezik hozzánk feldolgozásra.
Az eltérő érlelési időt igénylő sajtjainkat szigorú laboratóriumi vizsgálatokkal ellenőrizzük a gyártás minden egyes fázisában. Termékeink így készek arra, hogy bármely család asztalára kerülhessenek akár Európában, akár a világ más országaiban.
A táplálkozási szakemberek szerint naponta fél liter tej vagy annak megfelelő mennyiségű tejtermék fogyasztása ideális. A tej és a különféle tejtermékek az emberi szervezet első számú kalciumforrásaként a létfontosságú táplálékok közé tartoznak.
A sajtkészítés alapanyagául szolgáló tej a Mosonmagyaróvár 100 kilométeres körzetében működő tejgazdaságokból érkezik hozzánk feldolgozásra.
Az eltérő érlelési időt igénylő sajtjainkat szigorú laboratóriumi vizsgálatokkal ellenőrizzük a gyártás minden egyes fázisában. Termékeink így készek arra, hogy bármely család asztalára kerülhessenek akár Európában, akár a világ más országaiban.
A táplálkozási szakemberek szerint naponta fél liter tej vagy annak megfelelő mennyiségű tejtermék fogyasztása ideális. A tej és a különféle tejtermékek az emberi szervezet első számú kalciumforrásaként a létfontosságú táplálékok közé tartoznak.
Naponta gyűjtjük be a több mint 50 tehenészetből, a sajtgyár 100 km-es körzetében fejt tejet,
hogy aztán sajtmestereink kezei között feldolgozásra kerüljön.
Naponta gyűjtjük be a több mint 50 tehenészetben, a sajtgyár 100 km-es körzetben fejt tejet, hogy aztán sajtmestereink kezei között feldolgozásra kerüljön.
Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!
Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!
Telefon:
(+ 36 96) 801 365
E-mail:
hello@ovartej.hu
Csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi sajtgyártó cégéhez, családjához!
Az aktuális pozíciók megtekintéséhez látogass el a DOLGOZZ VELÜNK menüpontba, vagy kattints az alábbi gombra!
Telefon:
(+ 36 96) 801 365
E-mail:
hr2@ovartej.hu
A https://ovartej.hu/ honlap
(a továbbiakban: honlap)
a megfelelő működésének biztosítása érdekében ún. cookie
(süti) fájlokat használ.
A
jelen tájékoztatóban itt
találhat részletes információkat a honlapot üzemeltető Óvártej Zrt.-ről.
A pizza a hagyományos olasz konyha egyik legkedveltebb étele volt, ezért a hófehér pizza mozzarella a tökéletes pizza elengedhetetlen összetevője. Az Óvártej Mozzarella különleges állománnyal rendelkezik, amely nem dobja ki magából a zsírt és kellő mértékben tartja meg a vizet. Az Óvártej Mozzarella a hagyomány és az innováció találkozása. Különféle formátumokban kapható.
Ez a friss, összetéveszthetetlen aromájú lágy sajt igazi kulináris élvezet. A Stracchino krémesebb, mint a mozzarella, ízben gazdag sajtfajta, páratlan gasztronómiai élmény: akár külön ételként, vagy salátákkal, vagy tésztaízesítőként.
A pizza mindig is az olasz hagyomány egyik legkedveltebb étele volt. Ezért a hófehér pizza mozzarella a tökéletes pizza elengedhetetlen összetevője. Az Óvártej Mozzarella különleges állománnyal rendelkezik, amely nem dobja ki magából a zsírt és kellő mértékben tartja meg a vizet. Az ősi hagyomány és az innováció találkozása. Különféle formátumokban kapható.
This fresh, soft cheese with an unmistakable aroma is a real culinary delight. Stracchino is more creamy than mozzarella, a type of cheese rich in flavor, an incomparable gastronomic experience: either as a separate dish, with salads, or as flavouring for pasta.